Askim Rideklubb

Anlegget

Anlegget

Anlegget

Askim Rideklubb eier eget anlegg på Trippestad – Askim Hestesportsenter.
Anlegget består av et stort bygg med utvendige mål 39x79 meter og rommer en stor ridehall med ridemål 22x70 meter, stall som er 10x79 meter og en sosial del som er 29x6 meter. I den sosiale delen er det lagerrom for hindermateriell og ekstra utstyr til hester samt et teknisk rom med bl.a. sikringsskap og varmtvannsbereder. Her er også hovedsikringer og hovedstoppekran for vann. Det er også en garasje/verksted, 2 toaletter, ett handicaptoalett med durs, et låsbart kontor, et bøttekott, trapp og heis opp til 2. etasje. I 2. etasje er det et stort klubbrom, men åpen løsning til kjøkken og kontor/sekretariatsplass. Det er også et låsbart lagerrom oppe for å kunne låse inn utstyr, premier, matvarer og andre ting vi lagerer.

I stallen er det 2 vaskeplasser for hest, og en tredje foreløpig vaskeplass som på sikt er planlagt som solarium. Det er vaskerom med vaskemaskin som tåler hestedekken og tørkeplass til rent tøy.
Det er to ”garderober” som hver inneholder skaper til privatoppstallører, toalett og 3 dusjer. Det er et handicaptoalett med dusj, de ansatte har også sine utstyrsskap her. Det er egen salbod for rideskolehestene, med saler og hodelag som brukes i rideskolen og med skap til forryttere.
Vi har også to isolasjonsbokser – som kan brukes dersom vi får syke hester på stallen og smitte ikke skal sprees. Det er et 60 kvadrat meter stort forrom tilknyttet stallen hvor vi oppbevarer tørt høy og kraftfor.

Klubben har en stor gressbane, norges fineste gressbane som brukes både til konkurranser utendørs og daglig trening i sommerhalvåret. Midt på gressbanen har vi også et klubbhus med kafeteria/kjøkken og kjølerom, to sekretariater, to dommerboder og to toaletter. Dette huset ble bygget i 1997.

Askim Rideklubb
Trippestadveien 26
1814, Askim
rideskolen@askimrideklubb.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift