Askim Rideklubb

Hest på for?

Hest på for?

Askim Rideklubb setter ut rideskolehestene på for i helgene til elever i rideskolen. Dette er en unik mulighet for å lære mer om hest, komme inn i et sunt miljø med hestekyndige mennesker rundt seg og til å ha ”egen” hest i helgene.

Å ha hest på kvartfor (annenhver helg) koster 650 kr pr måned.

Å ha hest på halvfor (hver helg) koster 1100 kr pr måned.

I tillegg til helgene får dere ri hestene fast på kurs, og ri den i ferier og helligdager det ikke er rideskole. Dere får også mulighet for å starte hestene i konkurranser som arrangeres på ridesentret, når dere er flinke nok til det.

For å ha hest på for, må du minst gå på øvet 3 kurs, være ti år, kunne sale hesten selv og være trygg på å ri på tur. 

Forrytterne rir hestene på tur i helgene, sørger for at hestene er ute i luftegård minst 4 timer pr dag i helgene, måker boksen begge dager og vasker/ smører utstyr på søndager etter ridning. I tillegg må man ha ”stallvakt” en dag i uken (halvfor må ha to korte vakter eller en lang en).  På stallvakt er man ”hjelpeinstruktør” og saler opp hester til timen, hjelper til under selve timen med leiing og veiledning etter instruktørens anvisnin

Er du interessert? Snakk med Iselill for å høre om du er kvalifisert til å ha hest på for. Snakk selvfølgelig med foreldrene dine om du får lov først.

 

Iselill tlf 99 11 61 98

 

 

 

 

 

 

Askim Rideklubb
Trippestadveien 26
1814, Askim
rideskolen@askimrideklubb.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift